středa 20. května 2020

Lepící páska na maskování.


Celeron:  Lidi, co používáte za pásky na maskování před stříkáním? Nebavím se o speciálkách plastových konturovačkách na rovný čáry nebo rádiusy, který jsou hranou na barvě ale pásce, co se s ní zakrývají větší plochy nebo oblepuje papír na zakrytí velkých nestříkaných ploch. Podmínka je, aby to drželo tak akorát a neutrhlo barvu a zároveň po sobě nezanechávalo stopy.

igorb: pouzivam to same ale "nekrepove" su biele, ploche a drzia tak akurat

uplne optimalne to same ale s igelitom po strane (je v roznych dlzkach), potom nemas ani problem cim obalit tu plochu za paskou
https://www.praktis.sk/produkt/6206/cq- ... 55cm-x-33m

jirinovo: kupuj krepovky zn. Tesa, dělají 3 a 7 denní. Ta je světlejší a taky dražší. Tesa páska drží dobře, no name pásky stojí za starou belu. 3M dělá výbornou gumovou na ohyby a přesné ohraničení

blembondo: Všeobecně pásky od 3M jsou zárukou kvality.Ta konkretní bílá podle EAN 593010030 je Mipa.Výrobců pásek moc není.Vesměs je to tak že se to řeže a balí podle toho co si kdo zaplatí.Třeba Belgická HPX nakupuje jen kvalitu.Nevyrábí nic.Jen to řeže a balí.Ve fabrice jsem byl osobně.Nakupuje se v Japonsku.
http://hpx.eu/cs/
Ta Mipa je tady.
http://www.mipa-barvy.cz/katalog?oid=36 ... &id=157992

rtep: Dlouhodobě používám papírovou pásku 3M šířky 25 mm a jsem s ním spokojen. Kupuji ji v lakýrnických potřebách. Všechny ostatní pásky co jsem zkoušel a uvedený obchod je prodává, tak jsou na nic.

hoblik: používám obyčejnou elektrikářskou izolačku, dá se s ní dělat i oblouky a zatím se mi nestalo, aby barva podtekla. Kupuji ve velkoskladu po deseti kusech za 50Kč.